Evenementen

Elk jaar worden de volgende evenementen georganiseerd:

OndernemersTours

Een aantal keer per jaar zal tijdens een zaalavond een OndernemersTour plaatsvinden. Op deze avonden zal een lid van de OndernemersCirkel al dan niet in combinatie met een jonge ondernemer komen spreken over of haar zijn ervaringen als ondernemer. Deze verhalen zijn leuk voor zowel mensen die geïnteresseerd zijn in ondernemen in het algemeen, als mensen die interesse hebben in een bepaald bedrijf of tips.

Jong Ondernemers Cursus

Elk jaar wordt de Jong Ondernemers Cursus georganiseerd voor het reces. Deze cursus is toegankelijk voor alle leden van het RSC/RVSV die interesse hebben in het starten van een onderneming of dit al gedaan hebben. Op deze avond zal een coaching bureau samen met een aantal leden van de OndernemersCirkel aanwezig zijn om iets te vertellen over ondernemen en hoe je daarmee moet beginnen. Daarnaast is er ruimte voor brainstorm sessies in kleine groepjes. Het doel van de avond is om de leden klaar te stomen om een eigen onderneming te starten, en ze de ruimte te geven gelijkgestemden te ontmoeten en eventuele samenwerkingen op te starten.

Jong Ondernemers Diner

Na het reces vindt jaarlijks het Jong Ondernemers Diner plaats. Dit diner is voor leden van het RSC/RVSV die al een onderneming hebben opgezet of al een uitgewerkt bedrijfsplan hebben. Op deze avond zullen leden van de OndernemersCirkel aanwezig zijn om deze plannen te bespreken, aan te vullen, tips te geven en eventueel een langdurige samenwerking aan te gaan. Het diner wordt na de Jong Ondernemers Cursus georganiseerd, zodat ideeën die daar ontstaan zijn tijdig uitgewerkt kunnen worden om voorgelegd te worden tijdens dit diner.

Masterclasses

Ongeveer twee keer per jaar wordt er een Masterclass georganiseerd bij een van de leden van de OndernemersCirkel. Hij of zij nodigt de leden van het RSC/RVSV uit bij zijn of haar onderneming om ter plaatse te vertellen en te laten zien wat de onderneming inhoudt, ondernemen te promoten en te vertellen hoe hij of zij deze onderneming heeft opgebouwd.

Intercorporale Studenten Ondernemers Prijs

Jaarlijks wordt de ISOP georganiseerd in samenwerking met equivalente commissies in andere steden. In 2019 zal dit in Utrecht plaatsvinden op 3 mei. Op deze avond zal uit elke stad één onderneming zijn of haar onderneming komen pitchen voor een jury van ondernemers. Bezoek voor meer informatie de Facebook pagina.

Als je interesse hebt om Rotterdam te vertegenwoordigen, kan je iemand van de OndernemersCirkelCommissie benaderen.

Philips Innovation Award