De Jonge Ondernemers

Wie de Jeugd heeft, heeft de toekomst! En dat is ook precies de reden dat in 2021 De Jonge Ondernemers Club is opgericht. De Jonge Ondernemers Club is een groep ondernemers bij elkaar gezocht door de Ondernemerscirkel Commissie, die allemaal lid of oud lid van het RSC/RVSV zijn en onder de 35 jaar oud. Dit is naast de Cirkelaars (zie ‘Wat kan je verwachten dit jaar?’) een tweede groep ondernemers. 

De Jonge Ondernemersclub is erop gericht om een brug te slaan tussen de huidige leden en de Cirkelaars. Met het extra bereik, verkregen door de Jonge Ondernemers Club, kunnen wij nu makkelijker ondernemende leden koppelen aan een ervaren ondernemer. Gezien het feit dat de Jonge Ondernemers Club bestaat uit een netwerk van bedrijven die verder ontwikkeld zijn, komt daarnaast de ervaring en kennis van de Cirkelaars nog beter tot zijn recht. Daar komt bij dat deze nieuwe groep Jonge Ondernemers ook elkaar kunnen inspireren en samen kunnen brainstormen. 

Om dit te faciliteren, organiseerden wij op 30 november de eerste Jonge Ondernemers borrel in Café Stobbe. Naast dat het erg gezellig was voor de Jonge Ondernemers om elkaar weer te spreken, zijn er die avond twaalf nieuwe Jonge Ondernemers toegevoegd. Welkom allemaal! Ook is Cirkelaar Gijs van Lookeren Campagne langs geweest en hij vertelde de Jonge Ondernemers over hoe hij Greenwheels en Easy2Pay heeft opgezet en een kleine introductie van de Ondernemerscirkel gegeven. 

Wij kijken er naar uit om nog meer evenementen te organiseren voor de Jonge Ondernemers de komende jaren! 

Lijkt het je interessant om ook Jonge Ondernemer te worden? Stuur dan een mailtje naar jongondernemers@ondernemerscirkel.nl.