Cirkelaar in het nieuws: Rose Damen

Rose Damen van Damen Yachting heeft de gloednieuwe Gertrude Winslow Denison Woman of the Year Award gewonnen. Deze prijs werd door de U.S. Superyacht Association uitgereikt. Naar aanleiding hiervan willen wij cirkelaar Rose Damen graag deze week in het licht zetten.

Rose Damen kwam na haar studie in Rotterdam in contact met de financiële wereld in London terwijl ze board member was bij Damen. Toch stapte ze na haar MBA aan INSEAD, in 2013 met Rob Luijendijk in het commerciële team van het familiebedrijf. Vandaag is ze de Managing Director van de jacht divisie, de enige divisie die actief is in de consumentenmarkt.

Damen Yachting is een familiebedrijf dat 1991 de jachtbouw industrie in ging door de acquisitie van Amels. Door middel van persoonlijk aangepaste jachten en personalisatie werd Damen een sterk speler in de markt. Door deze visie werd Amels’ Limited Editions een van de grootste succesverhalen in de superjacht industrie. De persoonlijke aanpak en een goede langdurige relatie met de klanten, zijn de belangrijkste waarden van Damen Yachting. Toegewijde en loyale werknemers staan aan de basis van het bedrijf en zorgen voor het grote succes in the jacht industrie.

Wij wensen Rose Damen nog heel veel succes toe in de toekomst!